четвер, 10 лютого 2022 р.

                                           Всеукраїнський навчальний онлайн семінар

«Духовно-моральне виховання дітей та молоді у ЗЗСО на засадах християнських цінностей»

Учителі предметів духовно-морального спрямування Тернопільщини разом з методистом центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти Лілією Мудрик та із методистом, в.о. заступника директора з науково-педагогічної та вихованої роботи ТОКІППО Тетяною Магерою з 08 по 10 лютого взяли участь у Всеукраїнському навчальному онлайн семінарі «Духовно-моральне виховання дітей та молоді у ЗЗСО на засадах християнських цінностей».
Відкрили захід Олег Єресько, Генеральний директор директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН України та Василь Бербека, директор БО БФ «Живи, Україно!».
Упродовж семінару обговорювалася низка актуальних питань:
- «Особливості викладання предметів духовно-морального спрямування в ЗЗСО НУШ» (Раїса Євтушенко, головний спеціаліст відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин МОН України).
- «Перспективи духовно-морального виховання дітей та молоді у ЗЗСО НУШ» (Микола Кириченко, ректор ДЗВО «Університет менеджменту освіти, професор кафедри філософії і освіти дорослих).
- «Співпраця громадських організацій України із закладами освіти з питань духовно-морального виховання дітей та молоді на християнських засадах» (Володимир Марущенко, голова Громадської ради з питань співпраці з церквами та релігійними організаціями при МОН України).
- «Стан та перспективи духовно-морального виховання здобувачів освіти в НУШ» (Ірина Сіданіч, завідувач кафедри Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти», доктор педагогічних наук, професор).
- «Християнські цінності в медійному просторі НУШ» (Світлана Филипчук, кандидат історичних наук, доцент кафедри культурології та філософії НУ «Острозька академія») тощо.
Упродовж цих днів учителі мали можливість отримати рекомендації та обмінятися досвідом щодо духовно-морального виховання здобувачів освіти на засадах християнських цінностей.






Нравится
Комментировать
Поделиться

Немає коментарів:

Дописати коментар